fbpx
071 - 234 00 70 | Onderdeel van Totaal Transparant info@pensioennu.nl

OVER ONS

We vertellen je graag meer

Onze werkwijze is uniek in Nederland. Wij zijn marktleider in onafhankelijk online advies. Niet de verzekeraar maar jij bent bent onze klant. Ons doel is altijd om jou zo goed mogelijk te helpen!

Lijfrentes uitstellen, uitkeren of afkopen

Heb je vragen over je lijfrente? Onze gespecialiseerde adviseurs geven advies op maat en kunnen helpen bij zowel het uitkeren als het uitstellen van lijfrentes. Hierbij wordt rekening gehouden met alle fiscale regels en met de persoonlijke wensen.

Nieuwsgierig naar beleggen? Dat snappen wij!

Heb je het over vermogensopbouw, dan kom je al snel uit bij beleggen. Of dit de juiste keuze is voor jou, dat gaan we uitzoeken, maar voor veel mensen is het een interessante optie. Wij stellen gratis een beleggingsprofiel voor je op. Zo krijg je real-time inzicht in de voor- en nadelen van (index) beleggen.

Pensioencommunicatie voor bedrijven

Naast pensioenplanning voor particulieren, verzorgen wij ook complete pensioencommunicatie voor bedrijven. Hiervoor werken wij met state of the art online tools, getrainde professionals, een online agenda en maatwerk inventarisatie.

Marktleider in online advies

Online advies breekt door. Door middel van de nieuwste tools kunnen wij makkelijk en persoonlijk advies geven, zonder in te leveren op kwaliteit. Sterker nog, de kwaliteit is door nieuwe technologiën in hoog tempo toegenomen. Via slimme tools laten we jou direct zien aan welke knoppen je kan draaien om later met meer vermogen te eindigen. Zo krijg je real-time inzicht in je financiën van nu en later. Informatie waar je écht iets aan hebt!

Zoektocht naar de beste resultaten voor jou

Echt goed advies is altijd onafhankelijk. Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en zoeken de oplossing die hier het beste bij  aansluit. Geen kleine lettertjes. Geen  verborgen agenda. Gewoon goed en eerlijk advies.

Wij gebruiken de beste vergelijkingstools

Gespecialiseerd in verzekeringen en vermogensbeheer

Onze geschiedenis

Pensioennu is een merknaam van Totaal Transparant. Totaal Transparant is AFM vergunninghouder in de financiële
dienstverlening. Met meer dan 20 jaar ervaring in
pensioenadvies en advies aan particulieren onderscheidt
het bedrijf zich in kennis, service en transparantie. Alle
adviseurs van Totaal Transparant zijn Wft gecertificeerd en
getraind in financiële planning.

Trots op onze tevreden klanten

”Een prettig gesprek hoor. Ruud vond het niet erg dat we lang de tijd hebben genomen om erover na te denken. Uiteindelijk zijn we toch met hem doorgegaan, want de voordelen waren duidelijk.”

”Geweldig geholpen, wat fijn om eindelijk iemand te spreken die echt tijd voor je neemt.”

“Veel te lang gewacht met aan de bel trekken. Fijn dat Ruud en zijn collega’s zo begripvol waren en uiteindelijk een goede oplossing gekregen, bedankt jongens!”

Contactformulier

Valkenburgseweg 37, Leiden

071 - 234 0070

info@pensioennu.nl

KvK 27363314